/* niet zoeken door zoekengines gestopt*/ /**/ /**/ Andy-Inc: Golf

21 juni, 2006

Golf

Egemin Amerika probeert op regelmatige basis groepsactiviteiten te organiseren voor alle medewerkers, toen ik hier vorige keer was had ik al de bowling meegedaan. Blijkbaar is dat iets universeel en intercontinentaal, de eerste groepsactiviteit met 't werk is bowling. :-)
Dit keer zijn Joep en ik net op tijd om in te schrijven voor golfen. Aan golfterreinen geen gebrek in een straal van 40 a 50 mijl rond holland zijn er naar 't schijnt een stuk of 40, en duur is het ook al niet voor 9$ huur je een volledige set clubs voor 20$ extra heb je zelfs een golfkarreke. Dat ik nog nooit van mijn leven op zo'n golfballeke geklopt heb is blijkbaar niet erg, we spelen met 4 in een team en we gaan telkens verder van dat balleke dat bij de vorige slag het dichtst bij de hole kwam. Per team van 4 hebben we 2 golfkarrekes ik deel er een met Jesus (spreek uit op z'n mexicaans) een Amerikaanse collega die een mega koelbox mee heeft, kwestie van de pintjes koud te houden he. Vermits het snikheet is krijgt iedereen ook een waterpistooltje ter afkoeling. Bij 't vertrek vinden Jesus en ik het veel leuker om eerst wat met da golfkarreke rond te sjeesen en iedereen nat te spuiten ipv met de rest van ons team naar onze start hole te rijden. Binnen de korste keren rijden we dan ook hopeloos verloren, zo'n golfterrein is best wel groot en als je niet weet hoe dat gaat, zoals bij ons 't geval was, is het echt nie simpel om de juiste hole te vinden. Links...., rechts...., oesje nee nie hier stoppen die kerel daar gaar just op da balleke meppen, naar 't oosten of nee te ver we moeten weer naar 't westen.... we doorkruisen meer dan een half uur het golfterrein alvorens we de rest van onze ploegske terugvinden. :-)
Golfen is eigenlijk best wel relaxerend al golfend ben je uiteraard buiten, je drinkt rustig een pintje en doet een babbelke. Beslist voor herhaling vatbaar ook al heb ik er nu niets van gebakken, hoe eenvoudig zo'n balleke wegkloppen ook lijkt op TV zo moeilijk is dat in 't echt, voorlopig is er geen Belgische Tiger Woods in de maak. Op het einde van de dag is er n BBQ en daarna verkassen we naar collega Bill thuis om daar rustig op 't terras nog wat pintjes te drinken en te socialisen met wat Amerikanen. 't Is small town Amerika in 't echt... op gegeven moment commotie alom Matt is tegen de auto van Debbie gereden. 5 minuten daarvoor had Matt afscheid genomen letterlijk met deze woorden "I'm off, I'm going to get myself some pussy..." stapt met z'n zatte botten in z'n mega grote jeep en rijdt tegen de gezinsauto van Debbie. Hij stopt haar snel 200$ in haar handen want had op dat moment uiteraard belangrijker dingen te doen dan verzekeringspapieren in te vullen. Debbie totaal overstuur steekt een litanie af dat, dat zeker 1000$ gaat kosten dat zij als single mom onmogelijk dat bedrag kan betalen want dat ze ook insurance voor haar kleine moet kunnen blijven betalen.... Joep en ik stonden erbij en keken ernaar.....

3 Comments:

At vrijdag, 23 juni, 2006, Anonymous Anoniem said...

Binnenkort memoires in boekvorm? Gij kunt nogal schrijven zeg!
- Marc

 
At maandag, 26 juni, 2006, Anonymous Anoniem said...

en ga nu niet naast uw schoenen lopen na Marc (?) zijn compliment.
Blijven oefenen moete gij doen, blijven oefenen.

Haal die smeuige verhalen en rare trekjes maar boven.

Ge schrijft tenminste iets regelmatiger dan Jan en Brenda ... waar die met hun nieuwste aankoop (BMW 650 GS voor de leken) zitten weet geen man.

 
At dinsdag, 27 juni, 2006, Anonymous Anoniem said...

zeg andy,

ken juist een scheet gelaten op uwen stoel

:-))

 

Een reactie posten

<< Home