/* niet zoeken door zoekengines gestopt*/ /**/ /**/ Andy-Inc: Weekend

26 maart, 2006

Weekend

Het eerste weekend in de USA. Waar is hier ergens de uitgaansbuurt? Is er ergens n coole fuif? Naar welke club wordt er hier gegaan? Welke cafe's zijn de moeite?Downtown Holland bestaat uit 1 straat 8th street, daarin zijn n paar cafe's waarvan op 't eerste zicht de Irish Pub nog het interessantst lijkt. Fuiven, dancings? Niet hier... niet dit weekend, niet volgend weekend, blijkbaar nooit. Zij die n stapke in de wereld willen zetten moeten naar Grand Rapids, dat zal voor een van de volgende weekends zijn.

Dit weekend is het Egemin drink op vrijdag. We halen niet elke week n project van 13,5 miljoen US dollar binnen dus dat mag gevierd worden, drank en pizza a volonte. Voor mij de ideale manier om de collega's, en het Amerikaans bier te leren kennen. Dat bier stelt niet veel voor iedereen lijkt hier light bier te drinken Miller -> light, Budweiser -> light, Busch -> light. Gelukkig is er collega Bill n bierliefhebber die me degelijke Amerikaanse biertjes aanraadt. Dat light gedoe is echt nog erger dan afwaswater...
Voor de rest n typisch personeelsfeestje met ook hier de stereotiepe karakters die je in elk bedrijf terugvindt. De grappenmaker, de serieuze harde werker die na n paar pinten eigenlijk n toffe pee blijkt te zijn, diegene die veel te vroeg veel te zat is en dan probeert aan te pappen met de secretaresse die er goed uitziet,...
Om 2u stappen we uit 't cafe, sluitingstijd, alles moet dicht dan.

Zaterdag: ik ben samen met de andere Belgische collega's (Yves en Gert zijn hier al langere tijd) uitgenodigd bij Bill thuis. Zn vrouw heeft chili gemaakt en dan worden alle vrienden uitgenodigd om die mee te komen opeten.
We kijken naar de ijshockey match van de Detroit Red Wings, spelen kaart, gooien darts, luisteren muziek en drinken bier.... In de loop van de avond komen meer vrienden en collega's langs. Blijkbaar is dit DE manier waarop de weekends worden doorgebracht.